Σχολικές εκδρομές
& events

Διοργάνωση σχολικών εκδρομών

Άθληση, ψυχαγωγία, περιπέτεια, ομαδική άσκηση, εσείς ορίζετε την δική σας εμπειρία για τα παιδιά σας ή για εσάς τους ίδιους!

 

Adventure & Field Games Park
Η ομάδα της MGM Sports χτίζει ένα μοναδικό adventure & field games park στον χώρο σας με εναέριες διαδρομές, τοξοβολία, τραμπολίνα, rappel, αράχνη και τοίχους αναρρίχησης!

 

Ομαδική διασκέδαση, κοινώς… party!
Κάτι ξεχωριστό, κάτι που θα δώσει «κίνηση» στο δικό σας party, είναι η δική μας πρόταση με αθλητικές και ψυχαγωγικές παιδαγωγικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο!

 

Field games
Παιχνίδι στην ύπαιθρο και αθλητισμός! Παιδαγωγικά και συναγωνιστικά παιχνίδια για παιδιά – όπου μπορούν να συμμετάσχουν και γονείς – όπου η μάθηση γίνεται διασκέδαση και το παιχνίδι γίνεται φαντασία!

Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι δημιουργούν, εξερευνούν και ανακαλύπτουν. Εκφράζουν τα συναισθήματα τους, αναπτύσσουν τις κοινωνικές δεξιότητες τους και αποκτούν εμπιστοσύνη στις δικές τους δυνατότητες. Ο μαγικός κόσμος του αθλητισμού χτίζει μακροπρόθεσμες αξίες που στηρίζει τον μελλοντικό τρόπο ζωής τους ενώ παράλληλα αναπτύσσει τις κινητικές δεξιότητες και γεννά το αθλητικό πνεύμα.

element-travel-girl
Group 6
rect-element-travel

Διοργάνωσε το δικό σου ξεχωριστό event!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ