Mini Tennis & MGM Sports

About us

Movement is Life!

Το πάθος για τον αθλητισμό και η αγάπη για τα παιδιά ήταν εξ αρχής η κινητήριος δύναμη μας, αλλά και η έμπνευση πίσω από το όραμα μας να φέρουμε τα παιδιά και τους ενήλικες σε επαφή με την άσκηση μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα, πρωτοποριακές μεθόδους και state-of-the-art υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Σήμερα, η MGM Sports αποτελεί την ιδανική επιλογή για γονείς που αναζητούν μια σύγχρονη μέθοδο εκμάθησης και ενασχόλησης των παιδιών με τον αθλητισμό, μέσα από καινοτόμα προγράμματα που συνδυάζουν το παιχνίδι με την άσκηση και μέσα από υψηλού επιπέδου αθλητικές υπηρεσίες και ψυχοκινητικές δραστηριότητες, που έχουν σχεδιαστεί για παιδιά όλων ηλικιών.

Λίγα λόγια για την MGM Sports

Εδώ και 25 χρόνια η εταιρεία MGM Sports, γνωστή ως Mini Tennis S.A, εξειδικεύεται στην παροχή αθλητικών υπηρεσιών, με πρωτοποριακή δράση στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα είναι μια από τις τρεις κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη που προσφέρει υψηλού επιπέδου αθλητικά και tailor-made ψυχαγωγικά προγράμματα κίνησης για παιδιά κάθε ηλικίας.

Γιατί να μας επιλέξετε:
innovation
Καινοτομία: Η πρωτοποριακή δράση της εταιρείας βασίζεται σε μια αποδεδειγμένη μέθοδο διδασκαλίας, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα, η οποία μυεί με εξελιγμένες τεχνικές και δράσεις τα παιδιά σε διαφορετικά αθλήματα.
experience
Εμπειρία: Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους καθηγητές φυσικής αγωγής και εκπαιδευτικούς με μεγάλη εμπειρία και αφοσίωση στο αντικείμενο τους.
skilled_
Εξειδίκευση: Κάθε πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο στις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες των παιδιών και στις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά.
ribbon
Αναγνώριση/Εμπιστοσύνη: Η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο μακροχρόνιων συνεργασιών με σημαντικούς σχολικούς και αθλητικούς φορείς.
novelty
Πρωτοπορία: H Mini Tennis εισήγαγε πρώτη στην Ελλάδα τη μέθοδο που μυεί τα παιδιά στις τεχνικές του τένις μέσα από το παιχνίδι.
img-girl

Πυλώνες δράσης

Η πρωτοποριακή δράση της εταιρείας επικεντρώνεται σε 7 βασικούς πυλώνες:
vector-ball-left vector-ball-right

1

Αθλητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα mini sports για παιδιά προσχολικής ηλικίας (1,5έως 5 ετών).


2

Αθλητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα αποκλειστικά για παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου (6 έως 17 ετών).


3

Ακαδημία τένις για όλες τις ηλικίες στο Ο.Α.Κ.Α. με εξειδικευμένα μαθήματα baby tennis, mini tennis, τμήματα ενηλίκων και αγωνιστικά τμήματα.


4

Διοργάνωση ειδικών camps σε σχολεία, απόλυτα προσαρμοσμένων στις διαθέσιμες σχολικές εγκαταστάσεις και στις ανάγκες των μαθητών


5

Διοργάνωση σχολικών εκδρομών και θεματικών εκδηλώσεων που στο επίκεντρο τους έχουν την άσκηση και την άθληση με ψυχαγωγικό χαρακτήρα.


6

Διοργάνωση summer camps and winter camps.


7

Εξειδικευμένα προγράμματα για παιδιά με αυτισμό.


thumbnail_IMG-20231110-WA0015

«Η συστηματική σωματική άσκηση και ο αθλητισμός κάνουν τα παιδιά πιο υγιή και πιο ευτυχισμένα»

Μαρία Γαρμπή CEO MGM Sports

Η Μαρία Γαρμπή έχει τον αθλητισμό στη ζωή της από νεαρή ηλικία ενώ μετέπειτα σπουδάζει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Συμμετέχει ενεργά σε πρωτοποριακά σεμινάρια και ειδικά προγράμματα παιδαγωγικής καθώς και σε ερευνητικές ομάδες ευρωπαϊκών πανεπιστημίων, με στόχο την εισαγωγή αθλημάτων σε νηπιακή ηλικία. Μέσα από την ενασχόληση και το πάθος της για τον αθλητισμό, γεννιέται η ιδέα και το όραμα να δημιουργήσει τη δεκαετία του ’90 το Mini Tennis, ένα καινοτόμο πρόγραμμα για τα πανευρωπαϊκά δεδομένα για την εισαγωγή νηπίων και παιδιών στον αθλητισμό.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των Κινητικών Δεξιοτήτων και το Αθλητικό ιδεώδες, διαφοροποιείται από τα συμβατικά αθλητικά προγράμματα, δημιουργώντας και αναπτύσσοντας το πρόγραμμα των Mini Sports, ένα κυκλικό πρόγραμμα εναλλασσόμενων αθλημάτων, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Με την ένταξή του στο ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» (2012-2013) στη Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, το πρόγραμμα φέρνει τον αθλητισμό κοντά και σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, ενώ πλέον σήμερα έχει εξελιχθεί περαιτέρω και παρουσιάζει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε παιδιά στο φάσμα του Αυτισμού.

Η Μαρία Γαρμπή έχει λάβει μέρος ως ομιλήτρια σε πολυάριθμα σεμινάρια και συνέδρια, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ το 2020 βραβεύτηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών για τη συμβολή της στην ποιοτική αναβάθμιση της Διαπαιδαγώγησης του Παιδιού.

Η πορεία μας

vector-lines vector-tennis

1998

Ίδρυση της Minni Tennis S.A. με στόχο να εισάγει μικρά παιδιά με πρωτοποριακές μεθόδους στον κόσμο και τις τεχνικές του τένις

2004

Έναρξη λειτουργίας MGM Sports, αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση αθλητικών προγραμμάτων στα μεγαλύτερα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και αθλητικά κέντρα της χώρας και του εξωτερικού

2010

Λειτουργία της MGM Tennis Academy στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, προσφέροντας μαθήματα τένις σε παιδιά και ενήλικες.

Σήμερα

περισσότεροι από 100.000 μαθητές σε περισσότερα από 350 εκπαιδευτήρια και ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα, έχουν έρθει σε πρώτη επαφή με τον Αθλητισμό μέσα από τις δράσεις των Mini Tennis και των MGM Sports

rect-element

Ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ